Förhandsbeställ

2014-årets skörd för endast rosterier med organisationsnummer.

”[”

”Maj

Jag har precis kommit hem från Rwanda där jag under två intensiva veckor i början av maj besökte ett antal odlingar och kooperativ. Jag tycker mig hittat det som är årets mest fantastiska böna och har tagit med mig hem ett begränsat antal prover.

”[”

”Beställ

Vi kommer att ta hem minst en container på den bönan. Ni kan vara med och förhandsbeställa en del containern eller ni kan beställa en hel containern om ni
så önskar.

”[”

”Hel

Vi kan agera som agent för er vid beställning av en hel container (19200 kg, storlek: 20 fot??). Klicka här för att läsa mer om vad vi kan hjälpa till med…


”[”

”Del

Då är minsta beställning 600 kg (10 påsar á 60 kg). Då öronmärker vi det kaffet åt er. Ni kan få hela kaffet levererat till er så fort kaffet är i Sverige eller ni kan ha det på vårt lager och avropa det när ni känner för det under ett år. Ni får prisoffert beroende på ert val. Priset förblir oförändrat under hela året för just det kaffet som ni har förbeställt.

”[”

”Pris”

Priset ni får är på kaffebönan per kg FOB vårt lager. Frakten tillkommer beroende på volym och leveransvillkor (när/var/hur ofta).

”[”

”Betalning”

Förskott 30% vid beställning. Resterande inom 10 dagar från att kaffet har anlänt vårt lager eller har levererats till er. Frakten justeras därtill.


Maj 2014 i Rwanda

Se fler bilder från årets resa i Rwanda.